Kontakt oss

Du kan bruke skjemaet her til å ta kontakt med daglig leder Elise Hessevik. 

Dersom du heller vil ha direkte kontakt med styret sender du en epost på styret@buzzfond.no

Georgernes Verft 12
Bergen, Hordaland, 5011
Norway

Buzz er et investeringsfond for musikkbransjen i Bergen Kommune.

Selskapene

Selskapene

AITP Europe

Aksjepost

AITP EUROPE har under utvikling en generisk strømmetjeneste / web plattform for musikk inkludert strømming av lyd, video, multimedia og augmented reality innhold. Under året 2016 har selskapet utviklet funksjonell prototype under navnet Beatstone med mer enn 18 millioner videoer inkludert i systemet, samt inngått en rekke internasjonale avtaler innenfor åpen kildekode utvikling.

Betatest: Beatstone.com


Crescat

Aksjepost

Crescat er et enkelt, nettbasert verktøy for å lage produksjonsplaner for arrangører og konferanser.

Med fokus på samarbeid, hjelper Crescat deg å lykkes med dine arrangementer. Ingen flere utdaterte regneark og uendelige mailtråder. Med Crescat kan du administrere hele produksjonen din i en og samme plattform. Crescat er kraftfull alene, men bedre sammen med andre.

Les mer og prøv Crescat her


HiHat

Aksjepost

HiHat er et av landets ledende artist-management, og representer noe av det ypperste innen Norsk kultur og underholdning. HiHat er basert i Bergen, og jobber med:

Karoline Krüger / Sigvart Dagsland / Kåre Conradi / Ragnhild Gudbrandsen  / Lisa Stokke / Oslo Gospel Choir / Solveig Kringlebotn / Göran Fristorp / Sjur Hjeltnes / Prinsesse Märtha Louise / Anne Hvidsten / Helge Jordal /Silvia Moi / Doddo / Christine Hope

www.hihat.no


Musit (OIID)

Aksjepost

Oiid er en ny musikkplattform og musikkformat. Oiid lar deg dele opp musikk til individuelle spor, instrumenter eller lag, slik at du kan høre vært enkelt element i en sang og lære mer om ditt favorittspor. I tillegg inneholder plattformen også Story-parts med presentasjoner av både artist og musikk. Bruker kan selv velge hva som skal vises eller hvilke lydspor som skal spilles av.
Produktet er ferdig utviklet og klar for lansering.

Oiid har tre produkter, forbruker-appen, utdannings app og noter.

Les mer og prøv Oiid her: oiid.com


Soundio

Aksjepost

Soundio er selskapet bak appene vibble og voisey.

Vibble

Vibble er en DJ-app som har kule effekter og overganger fra låt til låt. Disse ligger som knapper på toppen av både streamingtjenester og ditt lokale musikkbibliotek. Dersom Spotify og Instagram hadde en baby, ville det vært vibble.

Les mer om vibble her

Voisey

Voisey er en vokal-app der man kan synge eller rappe på toppen av musikk eller beats. Appen har profesjonelle stemmeeffekter og man kan samarbeide med andre sangere/rappere verden over.


Karisma Records

Prosjektinvestering

Karisma Records er et uavhengig plateselskap basert i Bergen. De jobber hovedsakelig med rock og progressiv musikk selv om deres hovedfokus enkelt og greit er kvalitetsmusikk. I opposisjon til trender tror Karisma på verdien av et fysisk album komplimentert av digitale alternativer. Karisma selger tilgjengeliggjør plater for salg over hele verden i flerformat. Karisma Records gir ut Airbag, Bjørn Riis, Seven Impale, Tiebreaker, Brimstone, D’AccorD, Fatal Fusion, Ossicles, Magic Pie, Rendezvous Point og Nordagust.

www.karismarecords.no


Songbird

Prosjektinvestering

Songbird er Norges første teaterforlag.  De holder til i Bergen. Både nasjonalt og internasjonalt skal det nye selskapet forvalte rettighetene til sceniske verk for dramatikere, komponister, arrangører og oversettere.

I Norge finnes fra før ikke et tilsvarende forlag. Opphavsretten til dramatikere som Jon Fosse, Jo Nesbø og Cecilie Løveid kontrolleres fra utlandet.

Les mer om Songbird


Tidligere investeringer


made

Aksjepost

Made management ble opprettet i 2009. Selskapet har etterhvert blitt et av Skandinavias ledende managementselskap og har hatt stor suksess med artister som AURORA og Sigrid.

Les med om Made her


33 1/3

Aksjepost

33 1/3 er selskapet som står bak Robotbutikken, Robotdistro og Robomerch. Selskapet startet i 2006 som en nisjebutikk for vinylplater, bøker og egenproduserte t-skjorter. Robomerch representerte merchandise for hovudsaklig bergensartister og Robotdistro distribuerte plater også hovudsaklig for bergensartister. Etter 11 år i drift la dessverre Robotbutikken ned driften.


Wake Management

Prosjektinvestering

Wake Management ble grunnlagt i 2013, og er et musikk management selskap basert i Bergen. Wake sitt mål er å videreføre en artists potensiale og gi dem mulighet til å utvikle sin egen stil og identitet. Vi fokuserer hovedsakelig på artister innenfor pop, rock electronica og folk.

Mer om Wake